WC verstopt Delft

Is uw WC verstopt in Delft? Het kan vaak om een tweetal oorzaken gaan. Allereerst kan het zijn dat er een object is doorgespoeld. Denk bijvoorbeeld aan een washand of een paar wattenstaafjes. In dat geval kunt u beter niet overgaan tot het zelf proberen de WC te ontstoppen. De kans is immers groot dat het object verder het riool in spoelt en dus steeds lastiger op te lossen is. Een verstopping kan echter ook ontstaan door ophoping van vuil en viezigheid of door overmatig gebruik van WC papier. Ook in dat geval kan onze ervaren installateur het toilet vaak al in korte tijd ontstoppen en het probleem verhelpen.

WC verstopt in Delft: repareren met mechanische hulpmiddelen

Het ontstoppen van een WC gaat het makkelijkst op mechanische wijze. Er zit een verstopping in de afvoer of in het riool, en die verstopping moet gewoon verwijderd worden uit de afvoer of het riool. Die kun je misschien deels afbreken door met chemische middelen en allerhande trucs aan de slag te gaan, maar u kunt het beste onze loodgieter langs laten komen. Onze loodgieter beschikt over tal van gereedschappen en technieken om een verstopping op effectieve wijze te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een trekveer, waarmee veel kracht gezet kan worden op de betreffende verstopping. Ook het werken met een camera is een optie. Hiermee wordt een camera het riool in gestuurd, waarna onze loodgieter met een beeldscherm op afstand kan zien wat zich voor de camera vertoont. De verstopping wordt daarmee letterlijk zichtbaar.

De loodgieter zorgt voor een professionele oplossing

Onze loodgieter kan een verstopping op een eenvoudige en professionele wijze oplossen. Soms is het bijvoorbeeld nodig om de toiletpot los te schroeven om dieper bij de afvoer te kunnen komen. U kunt dat uiteraard allemaal zelf gaan doen, maar onze loodgieter weet precies waar hij naar op zoek is en waar hij op moet letten. Bovendien weet onze loodgieter precies waar hij mee bezig is; hij heeft de klus vaak al honderden malen eerder uitgevoerd. Hij weet dan ook hoe hij de diverse handelingen kan uitvoeren, ook zonder de pot en andere onderdelen te beschadigen.

De makkelijkste en snelste oplossing is dus altijd om onze loodgieter in te schakelen en deze de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen.

WC verstopt in Delft? Laat het snel en gemakkelijk oplossen door een van onze ervaren loodgieters. Neem contact op en maar snel een afspraak!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Menu
Call Now Button