Wanneer heeft u te maken met een lekkage?

News

De loodgieter Delft wordt regelmatig ingeschakeld voor het oplossen van lekkages in woningen. Te vaak komt de loodgieter er tijdens deze klussen achter dat de lekkage al geruime tijd bestaat en inmiddels voor waterschade heeft gezorgd. Als u geluk heeft dan is deze schade te repareren door enkel een muur of plafond opnieuw te verven. Lekkend water kan echter veel grotere en zelfs onherstelbare schade aanrichten als u niet op tijd doorheeft dat u met een lekkage in huis te maken heeft. Om deze reden delen we met u twee signalen die u kunt opmerken wanneer u te maken heeft met een lekkage.

Verkleuringen op muur of plafond

Het signaal waar u altijd alert op moet zijn is verkleuringen op muren en plafonds. In de meeste gevallen is dit namelijk een indicatie dat u te maken heeft met een lekkage. Op het moment dat u een donkere plek op de muur of het plafond ziet dan moet u deze meteen nader inspecteren. Als eerste legt u simpelweg uw hand op de verkleurde plek om te constateren of deze vochtig aanvoelt. Is dit het geval? Dan is het duidelijk tijd om een loodgieter in te schakelen om de lekkage die de vochtplekken veroorzaakt op te sporen.

Plotselinge stijging waterverbruik

Een lekkage van een waterleiding die in de muur zit kan lang onopgemerkt blijven omdat het vaak gaat om slechts een druppelende leiding waarbij langzaam water door de muur heen verspreid. Die druppels om de paar seconde lopen echter al snel op tot een grote hoeveelheid water. Zoveel zelfs dat u een plotselinge stijging van uw waterverbruik zou kunnen opmerken. Als u op uw waterrekening ziet dat er plotseling meer water verbruikt wordt dan is dit een signaal dat u zeer waarschijnlijk met een lekkage te maken heeft.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button