Waarom moet ik lekkages met spoed laten oplossen?

loodgietersdelft.nl
News

Een lekkage in huis kan vergaande consequenties hebben, als u deze niet spoedig op laat lossen. Niet voor niets waarschuwen onze loodgieters woningbezitters regelmatig voor het belang van een snelle oplossing voor lekkages in hun woning! Denk bijvoorbeeld aan het vocht wat in houten constructies kan trekken. Eenmaal in het hout zal het vocht nauwelijks nog verdampen, waardoor er al snel houtrot kan ontstaan.

Ook kan het vocht in uw muren trekken, als gevolg waarvan er schimmel- en zwamvorming op de muren ontstaat. Niet alleen is dit bijzonder onhygiënisch, ook kan het maanden duren alvorens de schade hersteld is. Geen prettige gedachte!

Spoedloodgieter inschakelen bij lekkages in huis

Het oplossen van een lekkage in huis hoeft u niet zelf te doen. Onze spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u ook op de late avond en in de weekenden op onze hulp rekenen om de lekkages aan te pakken. Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan bijvoorbeeld de dakbedekking van uw woning, wordt de kans op lekkages in huis kleiner. Ook doet u er verstandig aan om een leidingzoeker te gebruiken, als u gaten in muren of plafonds wilt boren. Zo voorkomt u dat u de leidingen raakt!

Herstel van waterschade aan muren

Mocht u onverhoopt toch met waterschade aan uw muren te maken krijgen, dan kunt u dit op verschillende manieren oplossen. Allereerst is het belangrijk om het vocht uit de muren te laten trekken. Dit doet u door uw woning regelmatig te ventileren en bijvoorbeeld door gebruik te maken van zogenaamde vochtvreters. Als de luchtvochtigheid in huis op een normaal niveau zit, kunt u de muren opnieuw van een laagje verf of behang voorzien om de schimmels weg te werken.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button