skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  

Hieronder kunt u alle veelgestelde vragen van onze klanten lezen. Op deze manier kunt u snel en gemakkelijk uw antwoord vinden! Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op, door ons te bellen naar 015-7810548.

Wat voor werkzaamheden verricht Loodgieter Delft - Loodgieters kwartier

We voeren alle loodgieterswerkzaamheden uit. Het aanleggen van afvoeren, het verbouwen van badkamers, het afpersen van gasleidingen, leidingwerk, het repareren van lekkende kranen en sanitair aanleggen. Daarnaast hanteren we een 24/7 spoeddienst om deze werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren.

In welke regio zijn jullie actief?

We zijn actief in regio Delft, inclusief Berkel en RodenrijsDelfgauwPijnacker en Den Hoorn.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Dit kan door ons te bellen via 015-7810548

Wat betekent de spoedservice?

Soms doen situaties zich voor die snel verholpen moeten worden. Speciaal voor noodsituaties is er de spoedservice. De spoedservice houdt in dat er gedurende de hele week een loodgieter langs kan komen. Dit geldt dus ook voor het weekend. De tijd is ook geen probleem, want de spoedservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Wat moet ik doen bij een lekkage?

Een lekkage is vervelend en kan voor veel schade zorgen. Daarom is het belangrijk om snel te handelen. De vochtplek waardoor de lekkage zichtbaar is geworden zit niet altijd op de plek van de lekkage. Het is dus verstandig om te zoeken naar waar de lekkage dan wel zit. Verder is het slim om een loodgieter van Loodgieters kwartier te bellen, zij zijn meer dan ervaren met dit soort klussen en kunnen de lekkage verhelpen.

Mijn Cv-ketel werkt niet meer, wat moet ik doen?

Wanneer de Cv-ketel niet meer werkt, wordt het probleem vaak aangeduid door middel van een code. Deze code vertelt u wat het probleem is zodat dit opgelost kan worden. Soms staat er echter niets, dit kan erop wijzen dat het probleem niet bij de Cv-ketel ligt maar bij de stroom. Controleer of de zekering het nog doet en of het snoer nog intact is. Verder kunt u een loodgieter inschakelen om naar het probleem te komen kijken.

Wat moet ik doen bij een verstopping van een toilet?

Soms lukt het om een verstopping van een toilet zelf te verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden met een ouderwetse ontstopper. Ook kan een chemische ontstopper helpen, dit giet u in uw toilet zodat het de verstopping op kan lossen. Dit is echter slecht voor het milieu. Verder wil een mix van baksoda en natuurazijn soms helpen. Mocht dit allemaal niet baten, bel dan een loodgieter.

Er is geen warm water meer in huis, wat moet ik doen?

Als er geen warm water is heeft dit vaak te maken met de Cv-ketel. Er kan een foutmelding op het schermpje staan, dit vertelt u precies wat er mis is. Bij gebrek aan warm water echter moet meestal de Cv-ketel bijgevuld worden. Controleer de waterdruk, deze moet tussen de 1,5 en 2 bar zijn. Verder kunt u de radiator controleren. Als de bovenkant koud blijft maar de onderkant niet zit er lucht in de radiator. In dit geval kan het ontluchten van de radiator volstaan.

Back To Top