Rioolinspectie Delft

In de meeste gevallen zal een rioolinspectie in Delft zonder camera kunnen worden uitgevoerd. Er zijn echter situaties waarin het best praktisch kan zijn om een camera te hebben. Deze kan namelijk ondersteuning bieden bij de werkzaamheden. Een verstopping bevindt zich soms diep in het stelsel van leidingen in huis. Het kan dan nagenoeg onmogelijk lijken om te achterhalen waar de verstopping zich precies bevindt. Met een camera kan dan toch de plek worden ontdekt waar de verstopping te vinden is. Hierdoor weet u zeker dat de verstopping alsnog binnen korte tijd verholpen kan worden, zodat alles zo snel mogelijk weer door kan spoelen.

Rioolinspectie in Delft met of zonder camera?

Het grote voordeel van een rioolinspectie met camera is dat er met de camera precies gezien kan worden wat zich in het riool bevindt. Een riool kan namelijk om tal van redenen niet goed meer doorspoelen. Er is lang niet altijd een verstopping aanwezig en de standaard methoden om een verstopping te verhelpen, zullen dus ook niet altijd even goed werken.

Problemen die aan het licht kunnen komen

Het kan voorkomen dat een riool verzakt is. Dat een riool verzakt kan komen door verschillende oorzaken, waarna de inhoud van het riool weg kan stromen. Dat kan er voor zorgen dat de kruipruimte onder water komt te staan, de stoep gaat verzakken, en ga zo maar door. Het is dus zaak om te voorkomen dat de kruipruimte onder water komt te staan.

Andere problemen die aan het licht kunnen komen, zijn ingroeiende boomwortels. Boomwortels zijn ongelofelijk sterk. Ze kunnen door een kleine kier naar binnen groeien en dan steeds dikker worden. Daardoor kan de riool beschadigd raken en zelfs scheuren gaan vertonen. Ook kan er een verstopping diep in het riool aanwezig zijn, wat normaliter niet aan het licht zou zijn gekomen. Een verstopping kan soms jarenlang aanwezig zijn en steeds verder groeien, waardoor de verstopping steeds hardnekkiger wordt. Op den duur stroomt het water dan helemaal niet meer weg, en dan kan een rioolinspectie dus het probleem verklaren.

Schakel onze loodgieter in

Nadat de rioolinspectie is uitgevoerd, weet onze loodgieter precies wat er loos is. Zo kan hij alle problemen zonder al te veel hak- en breekwerk verhelpen. Ook kan hij er voor zorgen dat oude leidingen vervangen worden, zodat u er weer een hele tijd tegenaan kan.

Wilt u een rioolinspectie in Delft laten uitvoeren? Neem contact op met een van onze loodgieters en maak een afspraak!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Menu
Call Now Button