Problemen met uw CV ketel – Wat nu?

cv ketel
News

Het belangrijkste dat u kunt doen, wanneer u onverhoopt te maken krijgt met problemen met uw CV ketel is zo rustig mogelijk blijven. Daardoor kunt u steeds helder na blijven denken, zodat u het best tot een oplossing zult kunnen komen.

Wat kan er zoal aan de hand zijn met mijn CV ketel?

Er zijn een aantal problemen die kunnen ontstaan met uw CV ketel, die relatief vrij vaak voorkomen zoals een thermostaat die niet aan of uit slaat. Dat kunt u meestal heel simpel en snel verhelpen door de batterijen te vervangen. De levensduur waar u bij standaard alkaline batterijen ongeveer vanuit kunt gaan is een jaar tot anderhalf jaar.
Op het moment dat u uw nieuwe CV ketel voor de eerste keer aansluit, is het heel erg belangrijk dat u, voordat u hem inschakelt, goed controleert of de draden van de thermostaat op de juiste manier zijn aangesloten. Gaat u niet zo maar wat aan het uitproberen, maar zoekt u het liever eerst even op in de handleiding van uw CV ketel wanneer u twijfelt. Verbindt u namelijk niet de juiste draden, dan kan het zo zijn dat er daardoor onherstelbare schade optreedt, terwijl u dit heel gemakkelijk had kunnen voorkomen.
Wanneer uw radiatoren koud blijven terwijl u de verwarming ingeschakeld heeft, wil dat niet automatisch zeggen dat er een probleem is. Het kan ook zo zijn dat de temperatuur in de betreffende ruimte al gelijk is aan de gewenste, dus gevraagde temperatuur.
Blijft u dus te allen tijde koel, dan lost u uw problemen met uw CV ketel het snelst op.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button