Onderhoud laten uitvoeren door een loodgieter

News

Veel mensen zijn zich niet bewust van de essentie van het onderhouden van leidingen, de CV ketel en andere onderdelen, gerelateerd aan het loodgieterswerk, in uw woning. Gevolg hiervan kan een lekkage zijn, een CV ketel die het begeeft op een koude winterdag of bijvoorbeeld een verstopping in uw riolering. Om dergelijke ergernissen voor te zijn, is het raadzaam om deze componenten eens per (half) jaar te laten nakijken door een erkende loodgieter bij u in de buurt. Een loodgieter kan beschadigde of versleten onderdelen direct voor u vervangen, zodat een eventuele storing tijdig voorkomen kan worden. Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud laten plegen?

Problemen bij te laat onderhoud

De meest voorkomende problemen die kunnen ontstaan als u te laat onderhoud laat plegen aan de riolering, CV ketel en leidingen, zijn; lekkages, een storing in de CV ketel en verstoppingen. Het nadeel aan deze problemen is dat u ze vaak zelf niet kunt verhelpen en alsnog de hulp van een loodgieter in moet schakelen.

Zeker een lekkage kan erg vervelend zijn, omdat dit vaak gepaard gaat met een blijvende waterschade aan het houtwerk rond de bron van een lekkage of schimmels op uw muren. Ook een verstopping is lastig, door de vervelende en langblijvende stank die een verstopping veroorzaakt. Tot slot moet u vanzelfsprekend niet denken aan de kou waar u in komt te zitten, als uw CV ketel het op een koude winter- of herfstavond begeeft. Een loodgieter kan u adviseren over het onderhoud wat in uw woning noodzakelijk is.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button