skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  
Lekdetectie Delft

Een lekdetectie kan erg handig zijn wanneer u geen idee hebt waar leidingen zich precies bevinden. Nog altijd zien we dat er onnodig veel lekkages ontstaan doordat tijdens bouw- en verbouwwerkzaamheden een leiding wordt geraakt. Een nauwkeurig leiding plan kan dit voorkomen. Op een dergelijk plan maakt u als het ware een plattegrond van de muren en vloeren. U tekent daar vervolgens de leidingen in. Zo weet u altijd waar welke leidingen lopen. Dat is niet alleen handig wanneer u een extra tappunt voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer wil laten plaatsen, maar kan ook extreem handig zijn om te voorkomen dat u leidingen raakt tijdens verbouwingen. Mocht dat niet gedaan zijn bij de aanleg van de leidingen, overweeg dan een lekdetectie in Delft. Met een lekdetectie kunnen wij de aanwezige leidingen in muren, plafonds en vloeren razendsnel opsporen. Zo voorkomt u dat u leidingen raakt en vervolgens met een groot probleem zit opgescheept.

Elk lek opsporen met geavanceerde lekdetectie in Delft

Elke soort lekkage kan door onze geavanceerde technieken en grote dosis vakkennis vaak al binnen korte tijd worden opgespoord. Door met nieuwe technieken te werken en de ontwikkelingen in het vakgebied nauwlettend te volgen, kan een lekkage precies gelokaliseerd worden. De werkelijke plek van de lekkage kan daarmee dus in kaart worden gebracht. U voorkomt daarmee dus dat u wellicht op een verkeerde plek de vloer of muur open breekt of laat breken. Dat kan dus behoorlijk wat kosten besparen!

Een lek dat niet wordt verholpen, kan voor behoorlijk wat schade zorgen. Zo kan uit een lek van een halve millimeter al 20 liter water per uur weg lekken! Dat komt neer op bijna 500 liter water per dag. Dat water moet allemaal ergens blijven, waardoor het zal worden opgenomen door de muren en de vloer. Dat is uiteraard niet bevorderlijk voor de constructie en zal tevens een vochtplek laten zien.

Ervaren loodgieter voor vakkundige reparatie

Het opsporen van het lek is nog maar het begin van de klus. Een lekkage moet immers ook nog verholpen worden. Het lek moet gedicht worden. Onze installateurs hebben de juiste kennis van zaken, waardoor dat geen enkel probleem is. Het verhelpen van een lekkage kan in korte tijd geregeld worden. Doordat de locatie van het lek al precies is vastgesteld, is onze loodgieter veel minder tijd kwijt aan het hak- en breekwerk. Bovendien hoeft dus maar op één specifieke plek de vloer of de muur open gebroken te worden. Dat scheelt dus behoorlijk wat aan kosten voor schade die met lekdetectie voorkomen kan worden!

Heeft u last van een lekkage en wilt u een lekdetectie uit laten voeren? Neem contact op met een van onze ervaren loodgieters en maak snel een afspraak!

Back To Top