Hoe vind ik een lekkage in de badkamer?

lekkage
Uncategorized

lekkageDe badkamer is één van de meest kwetsbare plekken in het huis. De combinatie van tegels, veel water en stoom, zorgt voor kwetsbare plekken. Met elektriciteit moet je sowieso voorzichtig zijn in de badkamer, maar ook als het om lekkages en vochtproblemen gaat, kun je maar beter op je hoede zijn in de badkamer. Als je last hebt van vocht op andere plekken in het huis, dan kan de badkamer één van de plekken zijn waar je kunt gaan zoeken naar de mogelijke oorzaak.

Waar moet je op letten bij het zoeken naar een lekkage in de badkamer?
Het is van belang dat je, als je gaat zoeken naar een lekkage in de badkamer, er rekening mee houdt dat het soms noodzakelijk kan zijn om dingen open te breken. Dat wil je zo lang mogelijk uitstellen: probeer eerst zo veel mogelijk uit te sluiten dat het iets is waar je niet zo maar bij kunt. Het is verschrikkelijk veel werk om tegels van de muur te tikken en dan achter de tegels op zoek te gaan naar een gebarsten of gescheurde leiding.

Kun je de lekkage niet 1, 2 vinden? Vraag dan een expert om even kritisch te kijken naar de plekken waar de lekkage zou kunnen ontstaan. Het kan namelijk zo zijn dat je een specialistisch lekdetectiebedrijf of een loodgieter in moet schakelen om de lekkage definitief boven water te krijgen. Daarna kun je dan wel de benodigde beheersmaatregelen nemen om de lekkage te verhelpen en deze in de toekomst te voorkomen.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button