Gootsteen verstopt Delft

De verstopping van een gootsteen kan op tal van manieren aangepakt worden. Dat komt doordat de ene verstopte gootsteen de andere verstopte gootsteen niet is. Is de gootsteen verstopt in Delft, dan is het dus zaak om te achterhalen op welke manier deze verstopping is ontstaan. Is de verstopping plotseling ontstaan, dan is de kans groot dat er iets is doorgespoeld wat eigenlijk niet doorgespoeld had moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan etensresten. Ook kan er uiteraard een object als een wattenstaafje per ongeluk zijn doorgespoeld. Dit object moet uiteraard uit de afvoer worden verwijderd. Ga daarom niet direct de gootsteen ontstoppen, maar probeer eerst het object weer uit de afvoer te verwijderen. Is de verstopping niet plotseling ontstaan? Dan is de kans groot dat er tijdenlang vuil is opgehoopt in de afvoer. Nu kan geprobeerd worden om de verstopping uit elkaar te duwen, zodat de losse onderdelen van de verstopping gewoon verder kunnen spoelen. Een van onze ervaren loodgieters kan dat allemaal in korte tijd voor u oplossen.

Weinig dingen vervelender dan de gootsteen verstopt in Delft

Er zijn niet zo heel veel dingen in huis die vervelender zijn dan een verstopte gootsteen. Een verstopping lijkt de vervelende eigenschap te hebben om altijd tevoorschijn te komen wanneer het niet uit komt. U wil gaan douchen om op tijd voor een belangrijke afspraak te vertrekken, maar het doucheputje zit verstopt. Alles staat klaar voor uw verjaardag, maar het toilet blijkt verstopt te zitten. Wanneer u nog even de afwas doen voor het bezoek komt, maar de gootsteen loopt niet door. Wat dan?

Wat te doen bij een verstopte gootsteen?

U kunt uiteraard proberen om zelf de verstopping te verhelpen. Soms kan het helpen om met een plopper aan de slag te gaan en zo te proberen om de verstopping te verhelpen. Ook kan het soms een oplossing zijn om de zwanenhals open te draaien en die schoon te maken. Dat is immers een behoorlijk vies klusje waar lang niet iedereen zin in heeft. U wordt er zelf ook vies van, het stinkt en bovendien weet u vooraf helemaal niet zeker of het probleem wel door u opgelost kan worden. Mogelijk schakelt u dus liever een van onze ervaren loodgieters in.

Ook wanneer uw eigen pogingen geen uitkomst bieden, kunt u contact opnemen met een van onze loodgieters en het ontstoppen aan hem of haar overlaten. Onze loodgieter beschikt over een flinke dosis praktijkervaring en tal van gereedschappen en hulpmiddelen, waarmee onze installateur een verstopping binnen een mum van tijd heeft opgelost.

Is uw gootsteen verstopt in Delft? Neem contact op met onze loodgieter en maak een afspraak!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button