skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  
Gaslekkage Delft

Heeft u te maken met een gaslekkage in Delft? Dit is een situatie waarbij u zo snel mogelijk contact met onze loodgieter op moet nemen. Lekkend gas kan namelijk gevaarlijke situaties teweegbrengen. Dit kan een brand of explosie als gevolg hebben. Een gaslekkage in Delft moet daarom snel door onze loodgieter opgelost worden. Wij zijn snel ter plaatse en kunnen zo weer voor veiligheid in huis te zorgen. Merkt u een gaslucht op in huis dan kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen.

Snel in actie komen bij een lekkende gasleiding

Op het moment dat u merkt dat er sprake is van een gaslekkage in uw woning dan is het belangrijkste om snel in actie te komen. U kunt bijvoorbeeld een gaslucht opmerken of de gasmeter veel te snel op zien lopen. De eerste actie die u in dat geval moet ondernemen is iedereen in huis waarschuwen dat er sprake kan zijn van een gaslekkage. Vervolgens moet u meteen alle ramen en deuren openen om het gas uit de woning te laten ontsnappen. Tot slot neemt u contact op met onze loodgieter die de gaslekkage in Delft voor u kan verhelpen.

Loodgieter voor het verhelpen van gaslekkages

Indien u een loodgieter zoekt die een gaslekkage in Delft kan verhelpen dan hoeft u niet verder te zoeken. De installateurs die bij ons in dienst zijn hebben namelijk de vakkennis om iedere soort lekkage van een gasleiding te dichten. Door de spoed die hierbij geboden is, is het ook goed om te weten dat wij 24/7 bereikbaar zijn. Met onze spoeddienst kunnen wij in het weekend of de avonduren snel bij u ter plaatse zijn. Wij zijn lokale loodgieters uit Delft, dus als u in deze regio woont zal u nooit lang op hulp bij een gaslekkage hoeven te wachten.

Back To Top