Het kan zijn dat u bepaalde gasleidingen in uw woning niet langer gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld bezig bent geweest met een verbouwing. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor het verplaatsen van uw keuken, dan zult u uw fornuis op een andere gasleiding aansluiten. Om er zeker van te zijn dat uw ongebruikte gasleiding geen gas lekt, kunt u deze leiding laten afpersen. Voor het laten afpersen van een gasleiding in Delft of omgeving, staan onze loodgieters voor u klaar! U kunt het afpersen ook zelf proberen, maar bij gaswerkzaamheden komt altijd een bepaald risico kijken die u wellicht liever vermijdt.

Wat houdt dit afpersen precies in?

Wellicht heeft u er nog nooit van gehoord, het afpersen van een gasleiding. Hierbij zorgt onze loodgieter ervoor dat er geen gas meer door de gasleiding kan stromen. U gebruikt de gasleiding immers niet meer. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om hier gas door te laten voeren. Gas kan erg gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als het in aanraking komt met open vuur. Het is dus ontzettend belangrijk om geen gas te laten ontsnappen bij het afpersen. Onze loodgieter heeft hier veel ervaring mee. Het is sterk aan te bevelen om een dergelijke klus uit te laten voeren door onze installateur.

Doel van het afpersen

Het voornaamste doel van het afpersen is het vermijden van het ontsnappen van gas. Er kan immers schade ontstaan aan de leidingen door ouderdom. Gas kan hierbij langzaamaan uw kamers instromen. Door het afpersen voorkomt u dit!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Menu
Call Now Button