Ernstige lekkage in huis: help!

Lekkage Loodgieters Delft
News

Een lekkage vormt voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets, want als gevolg van de lekkage kan er een nare waterschade aan uw woning ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan houtrot in de houten balken onder uw dakbedekking, schimmel- en zwamvorming op uw muren en plafonds, enzovoorts. Dit maakt het erg belangrijk om de lekkage tijdig op te lossen. Des te sneller de lekkage verholpen wordt, des te kleiner is ook de kans op een blijvende waterschade aan uw woning. Voor het oplossen van een ernstige lekkage in Delft, kunt u bij onze loodgieters terecht. Wij beschikken over de benodigde ervaring en hulpmiddelen om een lekkage snel en vakkundig voor u op te kunnen lossen.

Bron van een ernstige lekkage vinden

Om een lekkage op te kunnen lossen zult u allereerst op zoek moeten gaan naar de bron van de lekkage. Vaak blijkt het behoorlijk lastig te zijn om de lekkagebron te achterhalen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond de leidingen tussen uw muren, of een lekkage bij de afvoer achter het muurtje van uw toilet. Onze loodgieters hebben verschillende hulpmiddelen tot hun beschikking, waarmee het opsporen van dergelijke bronnen relatief eenvoudig is. Zo kunnen we direct voor een passende oplossing zorgen en heeft u zelf geen omkijken meer naar het oplossen van uw lekkage in huis.

Waterschade aan uw woning herstellen

Mocht u de lekkage pas hebben opgemerkt op het moment dat de waterschade aan uw woning al ontstaan was, dan dient u ook voor het herstel van de waterschade te zorgen. Dit begint bij het verlagen van de luchtvochtigheid in uw woning. Wanneer u de waterschade zou herstellen zonder de luchtvochtigheid te hebben verlaagd, dan zou dit ertoe leiden dat u al snel met nieuwe waterschade te maken krijgt. Iets wat u wilt voorkomen!

Tip: maak gebruik van een hygrometer in uw woning om te meten of de luchtvochtigheid in huis daadwerkelijk verlaagd is.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button