skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  
Een Compacte Cv Ketel Installeren

Een compacte cv ketel installeren

De cv ketels zijn door de jaren heen niet alleen zuiniger geworden, maar in de meeste gevallen ook een stuk compacter. Toch zijn er nog steeds verschillen in de formaten per merk en model cv ketel. Sommige merken produceren modellen cv ketels die zo compact mogelijk zijn en toch een flink vermogen kunnen leveren. Er zijn namelijk verschillende redenen waarom iemand ervoor kiest om een compacte cv ketel te installeren. Een reden kan bijvoorbeeld zijn dat er weinig ruimte is voor de ketel of dat de cv ketel in het zicht komt te hangen.

Weinig ruimte voor een cv ketel installatie

Een reden om voor een model cv ketel te kiezen die zo compact mogelijk is kan zijn dat er maar weinig ruimte in huis is om de ketel te installeren. Dit is bijvoorbeeld het geval bij kleine flatjes en appartementen waar de cv ketel in de hal of keuken geïnstalleerd moet worden. Door gebruik te maken van een compacte cv ketel zorg je ervoor dat er in deze kamers meer ruimte overblijft voor andere dingen.

Compact omdat het mooier is

Meestal wordt er bij de productie van een cv ketel weinig aandacht besteed aan het uiterlijk van de ketel. Immers zal de cv ketel in de meeste gevallen bij mensen op zolder worden geïnstalleerd waar deze niet in het zicht hangen van bezoekers. De compacte modellen ketels zien er echter wel vaak mooi en strak uit. Dit komt omdat de kleinere ketels vaker in ruimtes worden geïnstalleerd waar deze wel in het zicht zitten van bezoekers.

Back To Top