daklekkage Delft

Een kapot dak is erg vervelend en kan nare gevolgen hebben. Zo kan een lekkend dak bijvoorbeeld zorgen voor veel (onherstelbare) waterschade. Om die reden is het van belang dat een kapot dak zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Soms is dit een eenvoudige klus. Een kapotte dakpan of nokvorst kan door één van onze dakdekkers bijvoorbeeld snel vervangen worden. Ook reparaties aan een plat dak (van bitumen) kunnen zij voor u uitvoeren. Zwakke plekken in een dak kunnen ook gerepareerd worden. Voor dakreparaties in Delft kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst.

Periodiek inspecteren van het dak

Een dakinspectie in Delft moet u periodiek laten uitvoeren. Het dak is een van de meest belangrijke onderdelen van een huis, omdat het ons droog moet houden tijdens de vele regenbuien die in Nederland voorkomen. Een situatie die u absoluut wilt vermijden is een daklekkage die lange tijd onopgemerkt blijft. Het kleine beetje water dat door de dakpannen of andere soort dakbedekking naar binnen sijpelt kan op den duur de gehele dakconstructie beschadigen. Merkt u dit probleem niet tijdig op, dan is het uiteindelijk noodzakelijk om het hele dak te vervangen. De torenhoge kosten die hiermee gepaard gaan kunt u vermijden door periodiek een dakinspectie uit te laten voeren. Jaarlijks aan het eind van de zomer of aan het begin van de winter is een goede periode voor een dakinspectie in Delft.

Dakinspectie in Delft door professionals

Ons loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in lekkages. Ook dakinspecties in Delft kunt u aan onze professionals overlaten. Problemen die tijdens de inspectie van het dak gesignaleerd worden, zullen we direct aanpakken. Het meest ideale scenario is als een daklekkage tijdens de dakinspectie in Delft in een vroeg stadium ontdekt wordt en meteen makkelijk gerepareerd kan worden door een stuk dakbedekking te vervangen. De dakinspectie bestaat ook uit onderhoudswerkzaamheden als het schoonmaken van dakgoten en regenpijpen om lekkages preventief te voorkomen. Ervaart u een probleem met uw dak? Of wilt u de zekerheid hebben dat uw dak klaar is voor de winter? Neem dan contact met ons op voor een dakinspectie in Delft.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Menu
Call Now Button