skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  
daklekkage Delft

Een kapot dak is erg vervelend en kan nare gevolgen hebben. Zo kan een lekkend dak bijvoorbeeld zorgen voor veel (onherstelbare) waterschade. Om die reden is het van belang dat een kapot dak zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Soms is dit een eenvoudige klus. Een kapotte dakpan of nokvorst kan door één van onze dakdekkers bijvoorbeeld snel vervangen worden. Ook reparaties aan een plat dak (van bitumen) kunnen zij voor u uitvoeren. Zwakke plekken in een dak kunnen ook gerepareerd worden. Voor dakreparaties in Delft kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst.

Reparatie aan uw dak uitvoeren

Zoals gezegd kan een kapot dak veel schade veroorzaken. Het repareren van een dak is een klus waar onze vakmannen veel ervaring mee hebben. Wij beschikken over geroutineerde dakdekkers die uw dak op vakkundige wijze kunnen repareren, middels een dakreparatie. Voor hen is het repareren van een dak vaak een eenvoudige klus. Ze kennen de (veiligheids)voorschriften en werken ook volgens die voorschriften, zodat uw dak weer een lange tijd in goede staat blijft. Als u last heeft van een kapot dak, thuis of bij uw bedrijfspand, kunt u ons inschakelen voor een dakreparatie.

Onze werkzaamheden

Er zijn verschillende soorten dakreparaties die aan daken kunnen worden uitgevoerd. Pannen vervangen is één van de eenvoudigste klussen. Het vervangen van zwakke plekken in een dak behoort ook tot de werkzaamheden van onze dakdekkers. Voor alle soorten reparaties aan uw dak kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen dan een van onze ervaren dakdekkers, die de reparatie vakkundig voor u zal uitvoeren.

Back To Top