Daklekkage Delft

Heeft u een daklekkage in Delft? Kom dan direct in actie. Doet u dit niet? Dan kan er namelijk de nodige schade ontstaan in uw woning. Toch besluiten veel mensen bij een kleine daklekkage in Delft niet direct actie te ondernemen. Niet verstandig, want ook een klein lek kan bijzonder veel schade aanrichten. Wilt u de daklekkage wel direct verhelpen? Doen dan vooral een beroep op onze loodgieter. Wij weten namelijk precies hoe wij een lekkage aan uw dak snel moeten verhelpen. Zo blijft de schade aan uw woning altijd beperkt.

Blijf zelf van het lek af

Bij een daklekkage in Delft gaat u waarschijnlijk eerst zelf uw dak op om het lek op te sporen. Logisch, maar blijf zelf vooral van het lek af. Dit raden wij u zeker aan wanneer u hier geen ervaring mee heeft. De kans bestaat namelijk dat u de lekkage aan uw dak in Delft alleen nog maar erger maakt. Wacht dan ook geduldig tot onze loodgieter gearriveerd is om het lek te dichten. Wel kunt u natuurlijk zelf een aantal bakken of handdoeken plaatsen om het water op te vangen. Hierdoor blijft de schade in uw woning namelijk beperkt.

Daklekkage in Delft altijd snel gedicht

Ontdekt u de lekkage aan uw dak in Delft in de avonduren, ’s nachts of in het weekend? Dan zit u waarschijnlijk met de handen in het haar. Waarom? Omdat er dan namelijk vrijwel geen enkele dakdekker in Delft meer bereikbaar is. Onze loodgieter is echter wel degelijk bereikbaar, ook buiten kantooruren. Wij hebben namelijk een speciale spoedservice in het leven geroepen. Bij een daklekkage kunt u dus altijd een beroep op ons doen. Onze spoedservice is namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar. Heeft u een lekkage aan uw dak in Delft? Neem dan vooral zo snel mogelijk contact met ons op!

Daklekkage opsporen

Vaak ziet u bij een daklekkage in Delft het water naar binnen stromen. Dit is echter niet altijd het geval. Mogelijk is er sprake van een onzichtbare lekkage. Ziet u een vochtplek op uw plafond? Dan is deze kans vrij groot. Het lukt echter lang niet altijd om het lek ook daadwerkelijk te vinden. Doe in dat geval vooral ook een beroep op onze dakdekker. Wij kunnen namelijk ook een onzichtbare lekkage aan uw dak opsporen. Hiervoor hebben wij namelijk speciale apparatuur. Wacht vooral niet tot de vochtplek vanzelf verdwijnt, want dit gebeurt namelijk niet. Althans, niet wanneer u de lekkage aan uw dak in Delft niet laat verhelpen door onze loodgieter.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button