skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  
Dakinspectie Delft

De loodgieter in Delft kan u niet alleen helpen om de beschikking over water te hebben in huis. Soms worden onze specialisten ook opgeroepen om lekkages te stoppen. Een lekkage kan desastreuze gevolgen hebben, omdat water onherstelbare schade kan veroorzaken. Het beste kunt u dit dan ook preventief voorkomen. Om deze reden is de dakinspectie in Delft een van de meest waardevolle diensten die wij aanbieden. Indien u een daklekkage vermoedt of simpelweg zeker wilt weten dat uw dak in een goede staat verkeert, laat dan onze loodgieters bij u langskomen om het dak te inspecteren. Mochten er problemen gevonden worden tijdens de dakinspectie, dan lossen wij deze uiteraard meteen voor u op.

Periodiek inspecteren van het dak

Een dakinspectie in Delft moet u periodiek laten uitvoeren. Het dak is een van de meest belangrijke onderdelen van een huis, omdat het ons droog moet houden tijdens de vele regenbuien die in Nederland voorkomen. Een situatie die u absoluut wilt vermijden is een daklekkage die lange tijd onopgemerkt blijft. Het kleine beetje water dat door de dakpannen of andere soort dakbedekking naar binnen sijpelt kan op den duur de gehele dakconstructie beschadigen. Merkt u dit probleem niet tijdig op, dan is het uiteindelijk noodzakelijk om het hele dak te vervangen. De torenhoge kosten die hiermee gepaard gaan kunt u vermijden door periodiek een dakinspectie uit te laten voeren. Jaarlijks aan het eind van de zomer of aan het begin van de winter is een goede periode voor een dakinspectie in Delft.

Dakinspectie in Delft door professionals

Ons loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in lekkages. Ook dakinspecties in Delft kunt u aan onze professionals overlaten. Problemen die tijdens de inspectie van het dak gesignaleerd worden, zullen we direct aanpakken. Het meest ideale scenario is als een daklekkage tijdens de dakinspectie in Delft in een vroeg stadium ontdekt wordt en meteen makkelijk gerepareerd kan worden door een stuk dakbedekking te vervangen. De dakinspectie bestaat ook uit onderhoudswerkzaamheden als het schoonmaken van dakgoten en regenpijpen om lekkages preventief te voorkomen. Ervaart u een probleem met uw dak? Of wilt u de zekerheid hebben dat uw dak klaar is voor de winter? Neem dan contact met ons op voor een dakinspectie in Delft.

Back To Top