skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  

Bij de werkzaamheden van een loodgieter denken we meestal niet meteen aan een dakgoot reinigen in Delft. Toch is dit een taak waarvoor u onze loodgieter Delft kunt inhuren. Ons loodgietersbedrijf beschikt over de ervaring en gereedschappen om het dakgoot reinigen in Delft uit te voeren. De juiste gereedschappen en materialen zijn ontzettend belangrijk bij het reinigen van een dakgoot om de taak veilig te kunnen uitvoeren. Zeker als het om de dakgoot van een woning gaat waarbij je op grote hoogte moet werken.

Het belang van dakgoten onderhouden

Een dakgoot heeft een essentiële functie voor een woning. Op de oppervlakte van een dak valt tijdens een regenbui een grote hoeveelheid water. Dit moet op een gecontroleerde wijze naar beneden afgevoerd worden. Indien dit namelijk niet gebeurt dan zal het van grote hoogte naar beneden stromende water grondverzakkingen naast de woning teweeg kunnen brengen. De dakgoten vangen daarom het regenwater aan de dakrand op en voeren dit af naar de regenpijp. Indien een dakgoot vol met bladeren komt te liggen kan deze taak niet meer naar behoren uitgevoerd worden. In dat geval is de dakgoot reinigen in Delft noodzakelijk.

Veilig en professioneel reinigen van dakgoot

De meeste woningen in Delft bestaan uit meerdere verdiepingen. Dit betekent dat een dakgoot al snel op vijf of meer meter hoogte komt te zitten. Op een dergelijk grote hoogte is het veilig en professioneel werken enorm belangrijk. Een val kan namelijk levensbedreigende gevolgen hebben. Een dakgoot reinigen in Delft laat u daarom het beste aan onze loodgieters over. Nadat u met ons contact hebt opgenomen, komen wij naar u toe om de dakgoot op een veilige en professionele manier te reinigen. Dit is mogelijk doordat onze loodgieter in Delft over de noodzakelijke gereedschappen en ervaring beschikt.

Back To Top