Wilt u een nieuw dak aan uw woning, kantoor of bedrijfspand laten aanleggen of dient dit te worden gerepareerd? Wij zijn uw professionele en betrouwbare dakdekker in Delft. Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovaties en het aanleggen van allerlei soorten dakbedekking. Of het nu een bitumen of zinken dak, dan wel dakpannen zijn. Wij kunnen niet alleen alle soorten dakwerk aan, maar staan ook garant voor een 24-uurs service, scherpe prijs, hoogstaande dienstverlening en maximale service.

Als ervaren dakdekker in Delft verzorgen wij alle soorten dakbedekking

Als toonaangevend dakdekker in Delft verzorgen wij de dakbedekking die u wenst. Dakpannen zijn bijzonder duurzaam en beschermen uw huis of kantoor onder alle weersomstandigheden. Het leggen van dakpannen is een klus voor specialisten. Hier draaien wij onze hand niet voor om. Of misschien wilt u een bitumen dak met toplaag, dat zeer geschikt is voor platte daken. Het is onderhoudsarm, recyclebaar en gaat enkele tientallen jaren mee. Daarnaast kunnen wij ook shingles en een zinken dak voor u verzorgen. Wij kunnen u helpen met iedere soort dakbedekking.

Ook voor onderhoud en reparatie zit u goed bij de dakdekker in Delft

Wij leggen als dakdekker in Delft niet alleen nieuwe daken aan met allerlei soorten dakbedekking, maar voorzien ook in regelmatig onderhoud en noodzakelijke reparaties. Mogelijk is uw dak verouderd of is er door het slechte weer storm-, sneeuw- en/of waterschade opgetreden. Wij herstellen de schade meteen, zodat u geen last van kou of lekkage krijgt. Bent u op zoek naar een dakdekker in Delft die hoge kwaliteit levert, snel en zorgvuldig werkt, een goede service biedt en betaalbaar is? Treed dan met ons in contact. Bel ons op of stel u vraag via onze website. Wij helpen u graag, ook als een spoedreparatie noodzakelijk is.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button