cv ketel reparatie Delft

Het is erg vervelend als u plotseling onder een koude douche staat of in een huis zonder verwarming zit door een cv-ketel storing. Toch is een storing aan de cv-ketel iets wat regelmatig voorkomt. Vaak produceert een cv-ketel die last heeft van een storing vreemde geluiden. Heeft u last van een CV storing in de regio Delft dan komen wij graag bij u langs om de cv storing bij u thuis (of in uw bedrijfspand) voor u op te lossen. Wij zijn u graag van dienst.

Herkennen van een storing in uw verwarming

U merkt het vaak aan de koude douche of het niet opwarmen van de radiatoren in huis. Ook kan het zo zijn dat de cv-ketel geluiden maakt die ongewoon zijn. Wanneer u last heeft van een cv storing kunnen onze monteurs deze vakkundig voor u verhelpen. Zij beschikken over de kennis en vaardigheden die een verwarmingsmonteur nodig heeft. Dankzij hun ervaring hebben zij vaak snel door wat het defect is en bent u snel van de storing aan uw cv-ketel verlost.

Het ontstaan van storingen

Periodiek onderhoud van uw cv-ketel voorkomt dat onderdelen van de cv-ketel onnodig zullen slijten of verroesten, waarmee ook een cv storing wordt voorkomen. Ook voorkomt regelmatig onderhoud dat de cv-ketel verkeerd is ingeregeld en daardoor last zal hebben van een storing. Hoe ouder de cv-ketel bij u thuis is, hoe meer kans er is op een storing. Soms is het goedkoper om een (wat oudere) cv-ketel die problemen geeft te vervangen. Cv-ketels zijn na zo’n twaalf à vijftien jaar aan vervanging toe.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Menu
Call Now Button