skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  

Het kan weleens voorkomen dat één of meerdere van de afvoerputten bij u thuis (of in uw bedrijf) verstopt is/zijn. Dit is iets wat niet heel vaak voorkomt, maar wanneer het wel gebeurd kunt u er veel hinder van ondervinden. Sommige verstoppingen kunt u relatief eenvoudig zelf oplossen. Andere verstoppingen kunnen beter door onze loodgieter verholpen worden. Wij kunnen u van dienst zijn in Delft en omgeving wanneer u last heeft van een verstopte afvoerput.

Last van een verstopte afvoerput in de regio Delft

pincers-228009_1280 Het water kan door een verstopping niet meer wegstromen. Dit, gecombineerd met afvalresten, kan zorgen voor vervelende geurtjes. Daarnaast kunt u tijdelijk geen gebruik meer maken van uw wasbak, gootsteen, bad of douche, zonder het risico te lopen dat er een lek of een overstroming ontstaat. Om van uw verstopping af te komen, kunt u onze installateur inschakelen. Wij helpen u graag bij het herstellen van een verstopte afvoerput in de regio.

Totale en lokale verstoppingen

Er zijn twee soorten verstoppingen. Totale verstoppingen en lokale verstoppingen. Een totale verstopping houdt in dat het water bij meerdere afvoerputten niet meer goed wegloopt. Een lokale verstopping is, de naam zegt het al, lokaal. Hierbij is bijvoorbeeld het afvoerputje in de keuken verstopt, of die in de douche. Totale verstoppingen kunt u het beste laten verhelpen door onze loodgieter. Lokale verstoppingen zijn, mits deze niet te hardnekkig zijn, gemakkelijker zelf op te lossen. Gaat u zelf echter niet te enthousiast aan de slag met agressieve ontstoppingsmiddelen, deze kunnen uw leidingen aantasten en zo zorgen voor veel schade.

Back To Top