Afvoer verstopt in Delft

Afvoer verstopt Delft

In huis zijn tal van afvoeren te vinden, ook al beseft u dat wellicht niet. Bij de opmerking dat de afvoer verstopt is in Delft kunnen dat dus diverse afvoeren zijn. In de meest voorkomende situaties zal het de afvoer van de gootsteen in de keuken zijn. Dat is ook niet verwonderlijk als u ziet wat er zoal door de gootsteen wordt weggespoeld. Veel mensen gebruiken het als een soort prullenbak – en dat is ook best begrijpelijk. Wanneer een bord net te vies is voor de vaatwasser, spoelen veel mensen het bord nog even af. Ze denken er dan wellicht niet aan dat het vuil dan inderdaad niet in de vaatwasser terecht komt, maar in ruil daarvoor gewoon in de afvoer van de gootsteen terecht komt. Probeer dus rekening te houden met de afvoer om de kans op verstoppingen zo gering mogelijk te maken.

Afvoer verstopt in Delft kondigt zich niet altijd even duidelijk aan

Een afvoer kan om tal van redenen verstopt raken. Een verstopping kan plotsklaps ontstaan doordat er een object is doorgespoeld, maar een verstopping kan ook optreden door jarenlange ophoping van vuil en rommel. De verstopping zal zich dan al duidelijk aankondigen doordat het water steeds minder goed weg gaat lopen. Dat hebt u alleen niet altijd door. Wanneer de afvoer van de gootsteen minder goed loopt, zult u dat snel in de gaten hebben. Dat ziet u immers. Wanneer de afvoer van de wasmachine of de vaatwasser minder goed loopt, zal dat minder opvallend zijn. Die verstoppingen zijn dus niet altijd even duidelijk waarneembaar.

Het water kan door een verstopping niet meer wegstromen. Dit, gecombineerd met afvalresten, kan zorgen voor vervelende geurtjes. Daarnaast kunt u tijdelijk geen gebruik meer maken van uw wasbak, gootsteen, bad of douche, zonder het risico te lopen dat er een lek of een overstroming ontstaat. Om van uw verstopping af te komen, kunt u onze loodgieter inschakelen. Wij helpen u graag bij het herstellen van een verstopte afvoerput in de regio.

Wat te doen bij een verstopping?

Het belangrijkste bij het verhelpen van een verstopping, is er voor te zorgen dat de verstopping voorlopig niet meer terugkeert. Dat kan geregeld worden door onze ervaren loodgieter in te schakelen. Onze loodgieter zal met zijn jarenlange ervaring goed kunnen inschatten wat de beste manier is om een verstopping te verhelpen. Hij kan voor elke verstopping weer een andere manier toepassen om de verstopping op te lossen. Een per ongeluk doorgespoeld object moet op een bepaalde manier verwijderd worden; een ophoping van kluwen haar of vuil moet weer op een heel andere manier verwijderd worden.

Het is daarom van belang dat u niet direct zelf aan de slag gaat met tal van manieren en middelen om de afvoer te ontstoppen. Onze loodgieter zal ook eerst inventariseren wat er precies loos is en niet direct alle manieren om een afvoer te ontstoppen inzetten. Zo kan de verstopping zo doeltreffend mogelijk worden aangepakt.

Is uw afvoer verstopt in Delft? Neem contact op met een van onze ervaren loodgieters en maak een afspraak. Zo is de verstopping binnen no-time verholpen. Kies voor een betrouwbare loodgieter, bel ons direct!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Multifunctioneel loodgietersbedrijf
Lekkages en Dakbedekking
Riolering
CV ketel onderhoud
Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button