skip to Main Content
24/7 bereikbaar Professionele dienstverlening Lekkages Dakbedekking Spoeddienst  
24/7 spoeddienst Delft

Sommige problemen kunnen niet wachten om opgelost te worden. Zolang deze problemen in huis bestaan zal u groot ongemak ervaren of is er een kans dat schade ontstaat. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een lekkage waarbij het lekkende water grote schade aan uw woning kan aanrichten. Een ander voorbeeld waarvoor de 24/7 spoeddienst van onze loodgieter Delft gewenst is, is een defecte cv-ketel. Zonder goed werkende verwarming of warm water om te douchen ontstaat een zeer onaangename situatie in uw woning. Onze loodgieter biedt daarom een 24/7 spoeddienst in Delft aan.

24/7 Lekkages in Delft zo snel mogelijk verhelpen

Als er sprake is van een lekkage in uw huis dan is het duidelijk dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen moet worden. Waterschade is namelijk niet iets waar u licht over moet denken. De kosten die gepaard gaan met het repareren van schade veroorzaakt door lekkend water kunnen hoog oplopen. Materiaal kan zelfs onherstelbaar beschadigd worden met een lekkage. Wanneer dit met de constructie van uw huis gebeurt dan betekent dit dat u hoge kosten te wachten staan om deze te repareren. Bovendien kunt u nadien nog problemen met schimmels in huis krijgen als gevolg van een lekkage. Genoeg reden dus om gebruik te maken van onze 24/7 spoeddienst om zo snel mogelijk een lekkage in Delft te  laten verhelpen door onze installateurs.

Onze loodgieter repareert cv-ketels in avonden en weekenden

Iedere dag van het jaar maken we gebruik van een cv-ketel in huis. Zelfs als de verwarming niet aanstaat gebruiken we nog altijd warm water bij het doen van de vaat en wassen van kleren. Gedurende de winter is een cv-ketel helemaal essentieel. Op deze dagen is het noodzakelijk om een goed werkend verwarmingssysteem in huis te hebben. Een koude douche is in de zomer nog wel acceptabel, maar in de winter is dit onmogelijk. Onze loodgieter staat daarom vooral in de herfst en winter klaar om cv-ketels in avonden en weekenden te repareren met onze 24/7 spoeddienst in Delft.

Back To Top